VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Poduzeće ADDITIO D.O.O. poštuje vašu privatnost i zavezuje se da su osobni podaci prikupljeni putem registracijskog formulara na internetskoj stranici www.additio.hr, skrbno varovani i da ih nećete posredovati ni na koji način trećom osobom.

Vaši podaci će se koristiti samo za namjene za koje su bili poslani, odnosno za interne analize i statistiku poduzeća i neće biti zlorabljeni, a istovremeno će biti i skrbno varovani pred kupnjom, zlorabom, nepoželjnim pristupom, otkrivanjem, mijenjanjem ili uničenjem.

Ako se nalaze na web stranici www.additio.hr postavljene veze na drugim web stranicama, koje nisu u nikakvoj vezi s ADDITIO d.o.o., ne preuzimamo nikakvu odgovornost za zaštitu podataka na web stranama. Pravo tako ne odgovaramo za više bitnih grešaka, koje su posljedica posredovanja pogrešnih podataka prilikom registracije ili prijave u web trgovini.

U primjeru promjene, potrebnih dopuna ili pogrešnih osobnih podataka, korisnici mogu provjeriti i po potrebi promijeniti ili dopuniti prijavu/registraciju u web trgovini uz vezu “Moj račun”

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

ADDITIO d.o.o., nije odgovoran za povremeno nedelovanje stranica, višebitnu netočnost informacija i također ne za višebitnu štetu, nastalo zbog korištenja netočnih ili nepopolnih informacija, niti za druge pravne ili fizičke osobe, koje su sudjelovale pri izradi web stranica, zato ne odgovara za nikakvu štetu, koja bi izhajala iz pristupa informacijama, korištenja ili nemogućnosti korištenja informacija na web stranicama ili za vašekoliko su pogrešne ili nedostatke u njihovom sadržaju. Prav tako si ADDITIO d.o.o. pripada pravu na promjenu sadržaja bez prethodnih obavijesti.

Poduzeće ADDITIO d.o.o. ne preuzima nikakve odgovornosti za višebitne računalne viruse, koje bi posjetitelji prenijeli na stranu. Stoga upozoravamo da se korisnici pred rizikom zaraze odgovarajuće zavaruju prije prijenosa informacija s web stranice.

Prav tako poduzeće ADDITIO d.o.o. ne preuzima odgovornost za sadržaj ili pravilnost korištenja spletnih stranica, koje tako u posljednje vrijeme ili upravljaju trećim osobama, koje se mogu povezati preko internetske stranice www.additio.hr

AVTORSKE PRAVICE

Sve sadržaje objavljene na web stranicama poduzeća ADDITIO d.o.o., tako da je u zakonskom okviru autorske i intelektualne zaštite preporučljivo kopirati, razmjenjivati, mijenjati ili na neki drugi način reproducirati osim s pisnim suglasjem poduzeća.

Upotreba kolačića na našoj web stranici

 1. Pravna podloga:
  Izmijenjeni Zakon o elektroničkim komunikacijama (Uradni list br. 109/2012), koji je stupio na snagu početkom ljeta 2013., donio je nova pravila o korištenju kolačića u sličnim tehnologijama za pohranjivanje informacija ili pristup informacijama, pohranjenih na računalu ili mobilnom uređaju korisnika.
 2. Kaj so kolačići?
  Piškotak je mala datoteka koja obično sadrži usporedbu crne i brojčane oznake koja se nalazi na korisničkom računalu, kao što je to određeno na web stranici. Prilikom svake ponovne posjete spletna će stranica pridobiti podatak o naloženom kolačiću i korisnik ga je prepoznao.
 3. Zašto se koristiti?
  Piškotki služe prilagođavanju web sadržaja po željama korisnika i optimizaciji korištenja web stranice. Služimo i pri izradi anonimnih statističkih podataka, koji nam pomažu u razumijevanju korištenja web stranice korisnika i pripomoći poboljšanju sadržaja web stranice bez osobnog postavljanja korisnika.
 4. Shranjevanje kolačića:
  Piškotki se mogu hraniti različito dugo.
  4.1. Začasni ili sejni kolačići na vašoj napravi ostanu do odjave iz web preglednika, a zatim se brišu.
  4.2. Trajni ili spremljeni kolačići na vašem ostanku ostanu tek u cijelom časovnom intervalu, koji je određen u parametrima kolačića, ali dok ih korisnik trajno ne izbriše.
 1. Vrste kolačića:
  5.1 Nujno potrebni kolačići
  Ti kolačići koriste potrebne komponente za pravilno funkcioniranje web stranice.
  5.2 Izvedeni kolačići
  Ti kolačići prikupljaju podatke o načinu korištenja web stranice u svrhu poboljšanja rada web stranice (npr. koju web stranicu dele korisnik najpoželjnije mjesto). Ti kolačići ne prikupljaju informacije koje bi omogućile identifikaciju korisnika.
  5.3 Funkcionalni kolačići
  Ovi kolačići koriste web stranicu, da biste zapamtili neke svoje odabrane mogućnosti (npr. vaše korisničko ime, regiju) i korisniku pružili naprednije i bolje personalizirane funkcije. Ti kolačići mogu koristiti sljedeće vaše aktivnosti na web stranici.
  5.4 Ciljni ili oglasni kolačići
  Te kolačiće najpogosteje koriste treće stranice (oglašavačka i društvena mreža) u svrhu prikaza ciljnih oglasa, omeđivanja broja prikaza oglasa i mjerenja učinkovitosti oglasa.
 2. Upravljanje kolačićima
  Piškotke možete nadzirati i upravljati u nastavi na web pregledniku koji koristite. Korisnik je sam odlučio, ali želi spremiti kolačiće na svom računalu, kolačiće pa može ukloniti. Spletna stranica djeluje optimalno, ako su kolačići omogućeni. Za upute, kako upravljati kolačićima, obrnite se na upute vašeg preglednika.
 3. Upravljalec kolačićima
  ADDITIO D.O.O.

Dobja vas 253

2390 Ravne na Koroškem

040 980 720

Scroll to Top