,

VShaper 270 MED

Učinkovit specijalizirani uređaj u segmentu medicinskih 3D printera odgovor je na rastuće zahtjeve suvremenog medicinskog sektora. Radni prostor od 250x250x175mm i temperatura ispisa do 420°C s aktivnom grijanom komorom omogućuju ispis visokotemperaturnih materijala kao što je PEEK za implantološku primjenu. Ugrađeno UV svjetlo omogućuje dezinfekciju i sterilizaciju komore printera i tiskanog proizvoda.

  • Radni prostor 250x250x175 mm
  • 420°C – temperatura 3D printanja
  • Aktivno grijana komora
  • Grijani, vakuumski krevet

Sterilizacija UV svjetlom

Dizajn proizvoda omogućuje sterilizaciju komore i tiskanog proizvoda UV zrakama u svakoj fazi procesa. Omogućuje odgovarajuće i sterilno okruženje za stvaranje preciznih 3D tiskanih proizvoda za medicinske svrhe.

Tisak visokotemperaturnih materijala

Kontrola temperature unutar pisača osigurava najoptimalnije okruženje za ispis najzahtjevnijih materijala. Omogućuje upotrebu biokompatibilnih polimera industrijske kvalitete kao što je PEEK materijal za implantološke primjene.

Vakuumski krevet

Postolje printera s mogućnošću zamjene podloge i automatskom kalibracijom omogućuje čvrsto prianjanje prvog sloja i lako skidanje proizvoda nakon završetka procesa tiska.

Aktivno grijana komora

Modele tiskane u kontroliranom okruženju aktivno grijane komore karakterizira visoka točnost dimenzija i izvrsna mehanička svojstva.

Sustav zatvorene komore, koji je siguran za korištenje, dodatno smanjuje količinu štetnih plinova koji se oslobađaju tijekom ispisa.

 

Težina 75 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “VShaper 270 MED”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top