,

VShaper 270 PRO

Kompaktan napredni sustav 3D ispisa dizajniran za korisnike koji očekuju brze rezultate uz održavanje industrijskih standarda. Radni prostor od 250x250x175mm i temperatura ispisa do 420°C uz aktivnu grijanu komoru omogućavaju ispis visokotemperaturnih materijala za specijalne primjene poput PEEK-a, a omogućuju i ispis standardnih materijala poput ABS-a.

  • Radna površina 250x250x175mm
  • 420°C – maksimalna temperatura 3D printanja
  • Aktivno grijana komora
  • Grijani vakuumski krevet

Izmjenjive ispisne glave

Izmjenjive ispisne glave u industrijskom sustavu za 3D ispis VSHAPER 270 PRO omogućuju podešavanje parametara stroja.

Promjena glave koja radi s materijalima niske temperature kao što su ABS ili PA s glavom za ispis visoke temperature koja može ispisivati ​​PEEK ili glavom s drugim promjerom mlaznice je brza i jednostavna. Brza izmjena osigurava kratke zastoje.

Širok izbor materijala

Kombinacija rješenja industrijskog dizajna u pisaču omogućuje rad s mnogim termoplastičnim materijalima dostupnim na tržištu.

Dizajn VSHAPER 270 PRO 3D printera pruža idealne uvjete za ispis niskotemperaturnih i visokotemperaturnih termoplastičnih materijala kao što su ABS, PC-ABS, PA, PC, PEEK i mnogi drugi.

Vakuumski krevet

Automatska kalibracija postolja pisača jamstvo je bolje kvalitete i točnosti ispisa.

Uklonjiva baza osigurava precizno prianjanje prvog sloja i eliminira probleme prianjanja ispisa čak i nakon nekoliko desetaka sati jednog rada pisača.

Aktivno grijana komora

Kontrola temperature unutar pisača omogućuje održavanje najoptimalnije temperature okoline za 3D ispis. Pruža idealne uvjete za tisak većine termoplastičnih materijala dostupnih na tržištu.

Težina 75 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “VShaper 270 PRO”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top