,

VShaper 500 MED

Kombinirajući kiruršku preciznost s pouzdanošću i brzinom, tehnologija 3D ispisa u potpunosti ispunjava očekivanja medicinskog sektora. Medicinski pisač s radnom površinom od 420x420x420 mm i temperaturom ispisa do 450°C s aktivnom grijanom komorom ispisuje sve visokotemperaturne PEEK termoplaste sa svojstvima potrebnim za biomedicinske primjene i prikladan je za širok raspon medicinskih primjena.

  • Radni prostor 420x420x420 mm
  • Temperatura tiska 450°C
  • Zatvorena komora
  • Grijani, vakuumski krevet

Ekstruder sa dvije mlaznice

Ekstruder je opremljen s dvije lako zamjenjive ispisne mlaznice s povećanom izdržljivošću.

Inovativni sustav podizanja druge mlaznice i dizajn koji omogućuje brzu zamjenu mlaznica osiguravaju mnoge sate besprijekornog ispisa korištenjem potpornog materijala.

Sterilizacija UV svjetlom

Dizajn proizvoda omogućuje sterilizaciju komore i tiskanog proizvoda UV zrakama u svakoj fazi procesa. Omogućuje odgovarajuće i sterilno okruženje za stvaranje preciznih 3D tiskanih proizvoda za medicinske svrhe.

Tisak visokotemperaturnih materijala

Kontrola temperature unutar pisača osigurava najoptimalnije okruženje za ispis najzahtjevnijih materijala. Omogućuje upotrebu biokompatibilnih polimera industrijske kvalitete kao što je PEEK materijal za implantološke primjene.

Jednostavnost korištenja pisača

Lako razumljiv rad uređaja u kombinaciji s intuitivnim softverskim sučeljem omogućuje precizan ispis funkcionalnih komponenti i alata. Zaslon osjetljiv na dodir s jednostavnim grafičkim zaslonom olakšava komunikaciju s pisačem.

Težina 75 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “VShaper 500 MED”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top